En enhörning till dottern


Då jag skulle trycka min tröja med min logga på så blev jag inte redigt nöjd med hur resultatet blev så jag kommer inte visa den, det blir istället den tröja jag gjorde till min dotter med en enhörning på som kommer bli den ni får se. Det var inte speciellt svårt utan det handla mest om att hitta rätt teknik när man trycker motiven, viktigt är dock att man spegelvänder text så att de blir rättvänt när man sen applicera den på tröjan.

Dotter blev mycket nöjd så det här var ett lyckat experiment från min sida, nu får vi se hur det ska bli med min logotyp med.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/en-enhorning-till-dottern/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "En enhörning till dottern"

avatar
Jennifer Queen
Gäst

Så fin 😀

Amanda CL
Gäst

Förstår att hon blev nöjd! hade jag också blivit 😉

wpDiscuz