En del längtar till julafton , jag längtar till den 29 december!

Barnen sitter nu och längtar efter julafton och jag sitter här och skriver om vilken ångest det här ger mig, men det finns faktiskt något jag längtar efter och som jag har sett fram emot att får göra nu. Den 29 December så kommer äntligen att göra klart min arm och det kommer blir så jävla bra, det känns både vemodigt och jädrigt kul att få bli klar med första delen nu.

Så när barnen längtar till julafton så sitter jag och drömmer mig bort till den 29 december, en annan rolig sak är att den 29 december är exakt ett år sen jag gjorde stjärnorna på underarmen. Det har varit ett mycket intressant tatueringsår för min del måste jag säga, vid den här tiden förra året hade jag gjort två tatueringar och planerade mina sista stjärnor. Nu sitter jag här och väntar på att får göra klart hela underarmen, så det är helt klart att jag är beroende av att tatuera mig.

Fast det här beroendet vill jag ha och jag hoppas ni följer mig in på 2017 då jag kommer fortsätta fylla min kropp med Ink

[envira-gallery id=”708″]

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera