Don’t Kill The Magic

m110_magic_-_dont_kill_the_magic_-_rasta_group_-_black_tshirt_largeDe flesta vet att jag är otroligt svag reggaemusik och när jag en dag slösurfade på Youtube så dök jag plötsligt på bandet Magic! och blev helt frälst i låten Rude, det är så att just den låten har en massa reggaetoner i sig så  jag var snabb att leta upp bandet på Spotify.

Visst hittade jag dem och nu har jag lyssnat igenom skivan ”Don’t Kill The Magic” ett antal gånger och jag är inte besviken alls, inte lika mycket reggaemusik över de andra låtarna men ändå redigt bra.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/dont-kill-the-magic/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz