Det var länge sen nu..

Nu var det ett tag sen jag handlade på Wish, men jag är helt klart sugen på att göra det då jag faktiskt hittat en massa bra och onödiga prylar där. Du vet sådan där prylar som man bara måste ha trotts att de är precis meningslösa, jepp jag gillar att shoppa loss på online sidor.

Men jag är även väldigt försiktig på vad det är jag beställer, det får inte gå till överhand. Det jag har kollat främst på den här gången är köksprylar, det är lite sådant som jag behöver. Har hittat lite snygga köksknivar samt ett redigt snyggt diskställ som jag tror skulle pass bra i min lägenhet.

Vad tror ni, skulle det passa i mitt kök?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-var-lange-sen-nu/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Det var länge sen nu.."

avatar
Emma
Gäst

Jag har tittat på såna knivar där med, de är riktigt snygga!

The Queens Diary
Gäst

Älskar knivarna 😀

wpDiscuz