Det snöar i Ronneby

Onsdag och det snöar som bara den här i Ronneby, det var lagom kul att pulsa runt i snön till jobbet. Men skam den som ger sig jag lyckades ta mig genom den oplogade vägen genom skogen och fram till jobbet, ska ju sägas att det var redigt vackert att gå där och känna knastrande under skona. Det är inte snön och kylan jag har emot utan det är slasket som kommer efter och den där ruggiga kylan, den där kylan som biter fast sig ända in i benmärgen.

Men idag ska jag ut och åka snowracer med dottern och hennes vän hade jag tänkt mig nu efter jobbet. Vad ska ni göra idag ?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-snoar-i-ronneby/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz