Det omväxlande jobbet

IMG_20160906_075154Det händer saker hela tiden i mitt liv och det är ganska stora omställningar hela tiden, men jag tycker det kan vara kul och även  intressant. Nu när jag börjat vara ute och jobba med kunder så tycker jag nog att det känns roligare och mer tillfredsställande, även om allt det här är helt nytt så känns det ändå som att det är något jag skulle kunna tänka mig hålla på med och även leva på. Jobbet är väldigt omväxlande så risken att man blir uttråkad är väldigt liten.

Trotts att jag varit på dåligt humör en tid så är jag ändå väldigt glad och tillfreds med mitt liv, det är mycket tack vara nyfunna vänner och även att jag sopat undan de som faktiskt inte bryr sig. På det här sättet så slipper jag den negativ energi som de ger..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-omvaxlande-jobbet/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Det omväxlande jobbet"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

vad skönt att läsa att du trivs med ditt liv just nu 😀

wpDiscuz