Det närmar sig nu..

Bild lånad från google

Snart närmar sig dagen då min dotter fyller 9 år och vi har nu gjort allt klart, ska bara göra de fina påsarna med godis till dem med, hade tänkt göra helt vanliga påsar men att man sätter panda bilder på dem. Min dotter är som galen i pandor så det får det bli på påsarna, vet dock inte hur jag ska fäst det på påsarna men på något sett så ska det gå. Skam den som ger sig , hittar man inget så får man gör det själv.

En vanlig påse och sen fäster man en bild på en panda på påsen så blir det snyggt som bara den, ska bara komma på ett sett att fästa den med nu. Det återstår att se hur jag löser det, men bilden kan ni se här till vänster som jag ska använda.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-narmar-sig-nu/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Det närmar sig nu.."

avatar
Therese
Gäst

Hoppas kalaset blir mega roligt 😀

Svar: Låter som en bra dag förutom den döda hårddisken 😛

http://theresequeen.com

christerholm.nu
Gäst

Ja det hoppas jag med att det blir..
🙂

wpDiscuz