Det kom tre paket i dag!

Tror det eller ej idag kom det tre paket till mig, det ena var halsbandet och sen var det duschdraperiet som jag beställde för bara några veckor sen. Helt galet att den kom samtidigt som halsbandet måste jag säga.

Sen kom det en lite överraskning som jag inte alls trodde jag skulle få så här fort , det var ännu en rakhyvel som ska läggas under luppen för att bli testad till bristningsgränser. Den här gången fick jag även med ett gele som ska bli intressant att testa.

Vi ska se om Wilkinson Sword Hydro 5 är bättre än de andra rakhyvlarna jag har testat, det har ju blivit några stycken nu den senaste tiden.

Stay Tune för en recension på det här paketet.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-kom-tre-paket-i-dag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Det kom tre paket i dag!"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

Kul med paket 😀

christerholm.nu
Gäst

Det var grymt kul att få dem äntligen.

wpDiscuz