Det kom en sak från wish.com

Idag kom en av de sakerna som jag hade beställt från Wish.com, det gick redigt snabbt att få dem den här gången så jag blev väldigt förvånad hur snabbt det kom fram, dock är det bara en av alla de små sakerna jag beställt. Nu vet jag att de är på gång och att det bara är att vänta så dyker resten upp.

Den grejen som kom idag var en lite sak som jag beställt till min dotter, självklart hoppas jag att hon kommer tycka om den. Men det tror jag nog hon kommer att gör då hon älska pandor.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-kom-en-sak-fran-wish-com/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

One thought on “Det kom en sak från wish.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *