Det händer saker i livet

IMG_20160731_113045Söndag kom och söndagen gick och jag har jobbat mesta dels av dagen så det finns egentligen inte så mycket att skriva om dagen, jag har fått en del bara bilder på bandet som spelade hos oss på Silverforsen trotts att jag mest fick springa och göra grädde och våffelsmet, den som sa att jobba i café var ett glamoröst jobba hade mycket fel. Det är ett riktigt slit med så jädra kul och så varierande jobb, man blir så där skönt trött när man kommer hem. Sen att träffa alla dessa människor och hör hur nöjda de är med vår service då känner man att all slit är värt mödan.

Det händer saker i mitt liv nu och det är jag glad för, jag kommer uppdatera er om det lite senare. Men nu för ni nöja er med att vara nyfikna.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-hander-saker-i-livet/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz