Det fick bara inte hända!


För några dagar sen så hände något som absolut inte får hända, min dator slutade att fungera helt och hållet. Den var totalt död, det gick inte att få liv i den så paniken i mig började krypa fram. För er som bloggar så vet ni hur viktigt det är med att ha en dator som fungera, man behöver den till nästan allt inom bloggwork. Visst kan man använda mobilen till mycket nu men det är bättre att kunna sitta vid en dator, det underlättar väldigt mycket.

Min älskade sambo fixade en dator i en förtidigt present till mig då hon vet att bloggen betyder väldigt mycket för mig, så här sitter jag nu med en grymt fin dator. Det här är första gången jag någonsin äger en helt ny dator, kan säga att det känns lite overkligt att ha en dator med den här prestandan. Det som innan var ganska krävande för datorn tar nu knappt någon tid alls att göra.

Så för mig så känns det som sagt va lite som en dröm, att äntligen kunna göra saker och ting utan det ska ta en evighet.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-fick-bara-inte-handa/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

8 tankar om “Det fick bara inte hända!

  1. Go kväll !!!
    Jo tack jag vet hur när datan ej funkar sedan dös då får man panik som du säger .
    Viken snäll sambo du har som köpte en ny åt dig så du blogga vidare 🙂
    Sj så skriver jag mest på datan har även appen till min blogg som jag använder då då om jag har något att skriva om jag ej kommer åt min pc 🙂

  2. Vilken otur med datorn. Själv använder jag nästan aldrig datorn men utan den blir man ju rätt låst ändå. Tur att du har en så snäll sambo som fixade en så fin för tidig julklapp 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *