Det blev Kapten Röd på lördag


Det har varit en ganska jobbig dag idag, haft mycket ångest till och från hela tiden. Det är inte alls kul när den slår ner som en blixt från klar himmel och säger – hej nu ska jag göra så du må pissdåligt, varför det vet jag inte men dåligt ska du må.

Var iallafall iväg till jobbet för att hjälpa till, vet inte om jag var till så mycket hjälp. Kändes mest som jag sprang omkring och vimsade, kändes inte alls bra det här idag. Men jag var där iallafall och gjorde vad jag kunde göra.

En glad nyhet blev det idag , vi ska till Malmö för att Kapten Röd. Det gör mig mycket glad att det blev av trotts att jag troligen inte var så bra sällskap idag för J, kände mig redan då ganska frånvarande och ganska dålig.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-blev-kapten-rod-pa-lordag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

3 Kommentarer på "Det blev Kapten Röd på lördag"

avatar
Amanda CL
Gäst

Vad kul att se honom! 😀

Hoppa du mår bättre imorrn <3
kram

Mirre
Gäst

Coolt=D

zyllah
Gäst

Låter som en ganska trist dag. Hoppas du mår super mycket bättre dag snart!! <3

wpDiscuz