Det blev inte som jag tänkt..


Som ni märkte igår så kom det inte uppe någon ny Christer Testar, det var mest för att jag faktiskt var för trött efter jobbet. Var dock och hämtade ett nytt paket från ett nytt företag som jag ska göra ett lite samarbete med, det här är ett samarbete som jag tycker är lite extra kul att göra då deras saker är väldigt personliga.

Första inlägget när jag presenter vilka det är kommer under nästa vecka, det här är något som jag är ganska säker på att ni inte vill missa.  Men ibland blir det inte redigt som man hade tänkt sig, senare idag dyker en ny Christer Testar upp.
Hoppas ni får en trevlig dag idag.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-blev-inte-som-jag-tankt/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Det blev inte som jag tänkt.."

avatar
Mirre
Gäst

Ha en bra dag du med =D

Martin
Gäst

Ska bli intressant och se vad det är 🙂

wpDiscuz