Det är så lätt att betala..


Godmorgon mina vänner, idag har jag betalt alla mina räkningar nu på morgonen. Det var då det slog mig att hur enkelt det är att betala dem idag, när jag flyttade hemifrån så betalade man fortfarande räkningar på det gamla sättet. Det tog lätt upp till 2 timmar innan man var klar med det beroende på hur många räkningar man hade, idag tog det knappt 10 minuter så hade jag betalt alla räkningar genom nätet.

Solen står högt upp idag så det blir nog en fin dag idag, önskar er en mycket trevlig dag idag ..

Lite sommarmusik..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-ar-sa-latt-att-betala/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

6 thoughts on “Det är så lätt att betala..

  1. God morgon min vän. jo visst har det blivit lättare. Se bara om man har bank appen, kamerafunktionen är suverän. fotar bara OCR nr och summa mm så är det mer el mindre klart. 🙂 Hoppas du och A med får en underbar Onsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *