Det är så kallt på golven att det behövs tofflor!

Samarbete med Partykungen

Förra året införskaffades det lite tofflor för att det kan bli ganska kallt på golven här i lägenheten, det är tydligen vanligt när man bor i gamla lägenheter. Det blir till att lägga in värmeslingor i varenda rum inom en snar framtid 😛 , tills dess så får tofflorna värma oss när vi gå på de svinkalla golven.

Först skaffade jag två par som Anna och min dotter skulle ha, sen köpte Anna ett par till mig i samma serie. I år hade jag tänkt  vi kunde köpa ett par till Annas son , tyvärr sa han blankt nej.

Dotterns
Annas
Mina
Dessa tyckte jag skulle passat hennes son.
Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-ar-sa-kallt-pa-golven-att-det-behovs-tofflor/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

8 thoughts on “Det är så kallt på golven att det behövs tofflor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *