Det är på natten jag jobbar bäst.

 

IMG_20160831_173134Igår var ju en katastrof dag och jag fick nog inte mycket gjort alls på jobbet, men det tog jag igen och gjorde det på kvällen och natten då jag ändå inte kunde sova. Tror jag är inne i en period då jag kommer vara trött om dagarna och pigg om nätterna, men det gör det samma då får jag ändå lite gjort så det inte blir liggande på hög. Det är på något sett den bästa tiden att jobba, det är lugnt och skönt och man kan äntligen få något gjort. Man inser även att det finns allt för få timmar på dygnet.

Kvällen blir det film och ta det lugnt och bara koppla av lite.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-ar-pa-natten-jag-jobbar-bast/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Det är på natten jag jobbar bäst."

avatar
Amandacarlberg.se
Gäst

har också såna perioder ibland

Christer
Gäst

Kan vara gott med de kvällarna med ….

wpDiscuz