Det är en Risk att jag köper det här..


Favorit i repris, i sommars så passade jag och några vänner på att testa spelet Doctor Who Monopoly, detta var ett spel som fungera precis som vanligt Monopol. Lite små ändringar var det och gillar man Doctor Who så bör man äga denna utgåva helt klart. Jag kommer inom kort att skaffa mig Dr Who Riskthe Dalek Invasion of Earth, detta är något som jag faktiskt tror kan fungera redigt bra som brädspel.

Men för att ni inte ska glömma hur Monopolet är så får ni här en repris på när vi packade upp det i sommars.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/det-ar-en-risk-att-jag-koper-det-har/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz