Den vilda jakten


Att vara hundägare har sin fördelar men även vissa nackdelar, när man ska som vi nu ut till mina föräldrar så kunde inte lilla Charlie hänga med så vi har letat hela dagen efter en hundvakt. Det här har stört mig redigt mycket idag, trodde självklart att han skulle vara välkommen men tji fick jag där. Så kan det vara ibland, livet blir inte redigt som man hade tänkt sig..

Men vi hittade en hundvakt tillslut, lite jobbigt vara det att släppa iväg honom då jag haft honom runt mig 24/7 den senaste tiden. Trodde aldrig att den lilla skiten skulle betyda så mycket för mig.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/den-vilda-jakten/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

6 Kommentarer på "Den vilda jakten"

avatar
Gintare Mullback
Gäst

Att hitta en bra hundvakt som man gillar kan vara svårt.

Mirre
Gäst

Ohhh inte alltid lätt att hitta hundvakt,skönt att det löste sig

Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv
Gäst

Skönt det löste sig med hundvakt!

Amanda CL
Gäst

Men stackars liten<3

wpDiscuz