Den magiska Canvastavlan.. (Sponsrad)

Canvas är snyggt och jag är nog en av de som förespråkar att man ska ha det hemma och gärna mycket av dem, skämt och sidor så tycker jag det är grymt snyggt att ha dessa konstverk uppe.

Det finns så mycket läckra motiv och de är väldigt snygga samt så passa de bra in i den still som finns här hemma, hittade en så snygga canvas på Photowall med motiv på London Bridge som jag är väldigt säker på komma passa in min lägenhet. Det är inte ofta jag fastnar för något så med en gång utan att behöva vela mig, den här har jag redan bestämt var den ska hänga.

Ni ska få se sen då förstår ni varför jag valde just det här motivet, ni kommer inte bli förvånade alls samt så kommer ni även fatta varför jag valde just ett motiv med London Bridge.

Stay tune för uppdatering om den magiska Canvastavlan..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/den-magiska-canvastavlan-sponsrad/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Den magiska Canvastavlan.. (Sponsrad)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *