Den eviga väntan

Snart 9 ÅR

Dag har gått sin gilla gång och jag tycker nog jag fått lite ordning på dagen, sitter fortfarande här och hoppas på att något av det jag beställt kommer idag, det är egentligen en massa saker till ödlorna och ormarna men det jag väntar främst på nu är några saker jag beställt till A och sen en halsbandet som är format som en tatueringspenna. Det är just det här som är det jobbiga med att handla på Wish.com, den eviga väntan på att allt ska komma. Men nu hoppas jag att det dyker upp snart, annars så börjar jag klättra på väggarna här hemma.

Min dotter väntar otåligt på sitt kalas som ska vara nu på lördag, tror hon är riktigt spänd på vad kom skall. Den här gången har jag slagit på stort och faktisk hyrt lokal och hela den grejen, vad gör man inte för sin dotter.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/den-eviga-vantan/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Den eviga väntan"

avatar
zyllah.com
Gäst

Att vänta på sitt kalas som liten var helt underbart!! <3

christerholm.nu
Gäst

Det var ju så man gjorde..

amandacarlberg.se
Gäst

Åh vad roligt!!!! 😀 är det något tema? Jag hade ALLTID maskerad 😛

christerholm.nu
Gäst

Det blir djurkalas….

wpDiscuz