Den 13 December händer det !


God förmiddag mina vänner och bloggkollegor!
Vakande idag med lite lätt ont i halsen, tänkte ganska snabbt att jag får inte bli sjuk nu. Det vill jag verkligen inte,  händer mycket nu innan jul och då vill jag nog vara lite mer skärpt i huvudet.

Förutom det här så har jag idag bokat biljetter till Star Wars: The Last jedi som har premiär den 13 December. Jag och Anna såg den förra filmen på bio så vi både kände att vi ville se den här med på bio i 3D.
Visste ni att biografen i Ronneby är den enda biograf i södra Sverige som kommer visa den med världens bästa bioljud, det är faktisk något vi ska vara stolta över.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Den 13 December händer det !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *