Dagens i-landsproblem : S Health


En sak begriper jag inte mig på, det är appen S Health som finns med i alla Samsung mobiler. Denna appen håller på att göra mig galen, jag menar det bokstavligen då den tycker jag ska träna mer eller röra på mig mer. Jag göra inget annat än gå överallt, det blir nästan 2 till tre mil om dagen som jag går eller rör mig ändå står det att jag ska träna mer.

Ett i-landsproblem , ja men det är ett mycket störande sådant då den gör mig totalt galen. Är ganska sugen på att avinstallera det så att man slapp den, tycker den egentligen bara är störande. Fast då måste jaga roota min mobil.

Det orkar jag ärligt inte göra, så jag inaktiverade den bara.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/dagens-i-landsproblem-s-health/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *