Dagens I-landsproblem #5

Störande saker som kan göra mig helt galen är just att jag inte kan få mitt Google Chrome att fungera korrekt, har försökt med allt utom att formatera hårddisken nu. Det här är något så jädra irriterade och frustrerade att jag tor jag håller på att bli mer eller mindre galen. Så vad är problemet med det hela, jo Chrome fungera att surfa med men så fort jag ska installera ett plugin så går det åt skogen och det står nätverksfel. Jo jag har testat alla lösningar och kan inte får det att fungera hur mycket jag än försöker.

Så om inte det här är ett i-landsproblem så vet jag inte vad det är 😛

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/dagens-i-landsproblem-5/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Dagens I-landsproblem #5"

avatar
Tilda Barkselius
Gäst

Otroligt jobbigt verkligen när teknik inte fungerer som en vill!

christerholm.nu
Gäst

Visst är det jobbigt , det är så himla irriterande

wpDiscuz