Dagens I-landsproblem #2

Min dotter sitter på andra sidan väggen och skriver meddelande på Skype om att jag ska komma och hjälpa henne med något, vet inte om man ska bli rädd eller beundras av det hela. Men en sak är säker och det är att de är inte dumma barnen idag, de vet hur de ska göra och de lär sig snabbt utnyttja saker till sin fördel.

Så på ett sätt är jag nog ganska imponerad av det hela och beundrar henne för det, men samtidigt blir jag rädd att hon inte kunde gå två steg in i mitt rum och be mig om det hon ville. Det är helt klart ett i-landsproblem.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/dagens-i-landsproblem-2/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Dagens I-landsproblem #2"

avatar
zyllah.com
Gäst

Känns lite som när man har två våningar i huset och ringer varandra när man vill något istället för att gå upp/ner. Har la hänt en gång eller två. 🙂

christerholm.nu
Gäst

När jag bodde kunde man inte göra det för mobiltelefon var inte det vanligaste hos folk då..

wpDiscuz