Dagarna går men tankarna består

white-rose-02Måndagen gick och jag har funderat mycket på vad som hände och jag har fortfarande så svårt att fatta att han gjorde det, en dela av mig blir så arg på honom medans den andra delen av mig känner sån sorg för det hela. Att blogga om döden är något som är både skrämmande och väldigt fascinerande, men när det kommer så nära inpå en så känns det inte så fascinerande längre mest skrämmande. Jag kan bara se till mig själv och hur jag själv mår och hur många gånger man tänkt
-fan jag orkar inte mer , det här är för jobbigt.
Vad är det som gör att man inte går hela vägen och gör det,jo många av oss har en spärr som egentligen bara är ett rop på hjälp. När man sen går över den spärren och verkligen vill avsluta sitt liv så gör man det oavsett vilken hjälp man får.

Det här kanske inte så betryggande och roligt att läsa om , men det är något man måste prata om när det kommer så nära en som det gjorde nu för mig.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/dagarna-gar-men-tankarna-bestar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz