Christer tipsar er om BlueMail!


Idag hade jag faktiskt tänk tipsa er om en E-post app som fungera så mycket bättre än någon av de appar som ni har inbyggda på era mobiler/surfplattor.

Jag har ett ex antal olika mailadresser som jag har otroligt svårt att skilja på när de dimper ner i mobilen, med appen Bluemail så kan jag på ett mycket enkelt sätt både läsa mailen på ett mycket enklare sätt. Inte nog med det så är det väldigt lätt att komma igång med appen, du kopplar lätt så många konton du har till den. På det här sättet så slipper du en massa strul , samt så slipper du även att du missar dina mail när du är på väg.

Helt klart den bästa appen på marknaden just nu.
Finns både för iPhone & Android så det finns inget hinder här.
Surfa in på www.bluemail.me skaffa den du med.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Christer tipsar er om BlueMail!

  1. Oh ska kolla in 😀

    Svar: HAHA vet inte vad som händer med mig haha så impulsiv har jag aldrig varit innan haha, tror det är MOTHERTOAPRINCE på Nouws fel haha var inte sån innan vi började umgås 😉 Tack detsamma 🙂

Kommentera