Christer testar: Sporthörlurar in-ear Bluetooth


Hörlurar är något som jag förbrukar en kopiös mängd av , det är inte ofta jag hittar några som fungera så bra som jag vill att de skall göra. A hittade för en tid sen någon som sålde in-ear hörlurar bluetooth som jag nu har testat ett par dagar, är glatt överraskad över dem då de till sitt mycket blygsamma pris på 149 kr är väldigt bra.

De förra jag testat var bra men när jag la mobilen i fickan så fungerade dem inte alls, det här gjorde att jag tröttnade och lätt dem ligga. De här har jag testat nu ett par dagar och det har hänt att de tappat någon kort stund men det har varit så det knappast märkts något alls.

Man ser ut att komma direkt ur en sci-fi film när man har dem, det kan se lite roligt ut men vad gör det, de har ju en väldigt läcker design.

De sitter på plats om du ska springa eller träna, de fungera precis som de ska göra med andra ord.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-sporthorlurar-in-ear-bluetooth/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Christer testar: Sporthörlurar in-ear Bluetooth"

avatar
The Queens Diary
Gäst

Fräcka 😀 Bra att de funkar som du vill till de billiga priset 😀 Sådana kanske Cappe skulle haft som har en förmåga att bita på headset sladden hahahaha

Tess
Gäst

Ser häftiga ut 🙂

Svar: Va kul att kolla på hus! Fint? Va har du för hundar?

wpDiscuz