Christer Testar : Snickers White


En dag när jag var över till min lokal kiosk så passerade jag all smarrig chokladen, där såg jag den så vackert ligga. Det var en Snickers White som jag kände med en gång att det här måste testa, sagt och gjort så köpte jag den.

Det tog några dagar innan jag testade den då jag kände att den här ska ju sukta länge på.

Igår så satte jag mig ner med den här guldbiten för att se om den var lika god som jag hade föreställt mig, första tuggan var lite speciell då det kändes som en Snickers men med en lite lätt skum smak. Andra tuggan så började munnen och smakerna komma i balans, men det var något som kändes lite fel ändå. Det var ju Snickers men det kände så jädra fel med vit choklad då det fungerade inte alls med jordnötterna. De något salta jordnötterna skar sig redigt med den söta chokladen så det blev bara fel.

Jag har ätit twix white, den är fin. Där snackar vi om en balans som fungera ända ut, köp den istället så blir ni glada.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-snickers-white/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Christer Testar : Snickers White"

avatar
Mirre
Gäst

Ohh tror allt jag skulle gilla den

Amanda CL
Gäst

Den är så god!

Jennifer Queen
Gäst

Den måste vi testa 😀 Casper gillar den vita twix 😀

Svar: Jag med 😀 Generalen ska uppträda i gbg imorgon, synd jag missar det 🙁

norahsmamma
Gäst

Låter lite skum blandning.

wpDiscuz