Christer Testar: Snickers Shake


Som jag lovat er så har jag nu testar Snickers Shake, det här var något av det vidrigaste jag druckit på mycket länge. Det var bara en söt sörja med lätt smak av jordnötter, den lätta smaken av jordnötter var nog det närmaste man kan komma smaken av Snickers på den har shaken.

Hur kan man fördärva något så gott på det här sättet är mig en gåta, men gillar ni sötsaker så kanske ni kommer gilla den. Min dotter älskade den, men sen älskar min dotter allt som är söt. Så de tär inget att gå efter direkt,du kan sätta fram nästan vad som helst som är söt och jag lovar att hon kommer att gilla det.

Jag kommer testa alla de andra som finns, kanske kommer jag hitta någon av dem som passar mig.
Vet att det ska finnas.
Bounty
Mars
Twix
Milky Way

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-snickers-shake/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

3 Kommentarer på "Christer Testar: Snickers Shake"

avatar
Jennifer Queen
Gäst

Jag kan tänka mig att den inte var mycket att hurra för.. Jag älskar chokladen och glassen, men jag tror det ska hållas där med 😛

Mirre
Gäst

Näe hade nog inte fallit mig i smaken heller

norahsmamma
Gäst

Nää jag är skeptisk…

wpDiscuz