Christer Testar : Smålandskött Falukorv


För en tid sen blev jag Smartson testar på Smålandskött Falukorv!
Jag samlade familjen för att göra ugnsbakad falukorv med potatismos, tyvärr lyckades jag med bedriften att förstöra moset då den blev för vattning. Säg nu inte att jag ska ha i mjöl . Det hade jag och då smakade det bara mjöl och inget annat.

Det blev till att koka upp makaroner till det hela så vi kunde bänka oss att äta den delikata korven, men hur smakade då denna sensation?
Barn tyckte den smakade som vilken falukorv som helst medans jag och Anna tyckte nog den var lite mer köttig och hade en väldigt bra blandning med kryddor, inte för starkt och absolut inte för lite. Men alla som känner mig vet att jag är otroligt känslig för fläskkött så trots att den var god så var den inte så bra för min mage, men vad gör man inte för att testa nya produkter.

Så slutligen så vill jag säga att det är hel bra produkt till ett hyfsat pris, den är inte dyrare än en någon annan falukorv så våga testa något nytt.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-smalandskott-falukorv/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Christer Testar : Smålandskött Falukorv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *