Christer testar: Skruvar Sourcream & onion

Roliga, lekfulla potatisskruvar med fyllig smak av klassisk sourcream & onion.
Såg i handeln en liten intressant överraskning, har alltid gillat dillskruvar från Estrella men nu har de kommit med Sourcream & onion. Givetvis måste jag testa de här då jag är är farligt förtjust i Sourcream & onion, första smaktestet gör mig inte besviken alls. Det här är precis så gott so m jag hade föreställt mig, smaken är mycket välbalanserade och inte så stark så att man tröttnar på den.

De här kan lätt bli otroligt farliga för mig då jag nu är inne i  en period då jag älskar allt mer eller mindre som har smaken av Sourcream & onion, stanna de här kvar på marknaden så har jag hitta mitt nya fredagsmys.

Det här är verkligen en skruvad nyhet.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-skruvar-sourcream-onion/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Christer testar: Skruvar Sourcream & onion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *