Christer Testar : Nicks Kexbar


Detta inlägga är ett samarbete med Svenskt Kosttillskott.

Kexchoklad är gott , det är redigt gott. När jag var yngre så levde jag på kexchoklad och coca cola, inte redigt den bästa kost kan man ju säga. Ska ju sägas att jag äter bättre nu men jag är fortfarande väldigt svag just för kombon kexchoklad och coca cola, nu är det ju så att det finns ju en del varianter som är något bättre så man slipper så mycket socker. För det kvittar hur gott det är så är det en sockerbomb, vi är nu framme vi test nummer två som jag ska göra.

I det förre testet så handlade det om proteinbars, den här gången är det kexchoklad. Visst blev ni förvånade efter den långa introduktionen?
Nicks Kexbar står nu under min lupp, det här är en kexchoklad som är sötad med stevia som framställs från naturen och sockeralkoholen erytrirol som är fri från kalorier. Kexchokladen är dessutom glutenfri så även den som är glutenintolerant kan äta den.

Första tuggan känns nästan som vilken kexchoklad som helst, känner ingen skillnad alls. Tar två tuggor till och det är nu man känner att det inte är redigt lika söt som de brukar vara, det kommer efter stund en eftersmak som jag ej kan beskriva men jag misstänker att det är stevian som gör den. Det smakar fortfarande väldigt bra så den slinker ner väldigt snabbt,så det här är en produkt som jag mycket väl kan tänka mig köpa fler gånger.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-nicks-kexbar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Christer Testar : Nicks Kexbar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *