Christer Testar : Dolce Gusto Grande Mild

Så nu var vi framme på test nummer fyra, den här gången är det kaffe jag har testat. Kaffe är livets dryck det är vi nog många som håller med om, men hur många av oss testa nya sorter för att hitta det där kaffet med det lilla extra. Jag är nästan säker på att jag har hittat mitt kaffe, det här är en sort som passar min känsliga mage.

Den beska eftersmaken som oftast kommer när man dricker kaffe är som bortblåst här, samt så finns det en rundare smaka som gör att aromen av kaffet når smaklökarna på gudomligt sätt. Låter det här för bara för att vara sant? Kanske, men det är så jag upplever det.  Det här är det som passa mig i alla kategorier,  dessutom så passa det min mage perfekt.

Läs gärna mina andra tester:
Dolce Gusto Cappuccino Ice
Dolce Gusto Peach Iced Tea
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-dolce-gusto-grande-mild/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Christer Testar : Dolce Gusto Grande Mild"

avatar
Blondina
Gäst

Ja hon betyder mkt för mig å vill inte förlora henne också.. ??

Henrik Olsson
Gäst

Ja, vad vore väl livet utan kaffe!!!

wpDiscuz