Christer Testar : Candy Crush In-ear Hörlurar


Nu har jag testat hörlurarna från Candy Crush ett par dagar, det har fått stå ut med både hagel, regn samt en del sol. Det var nästan så de en dag fick utstå en tornado med , men de klarade testen redigt bra.

De här hörlurarna är det egentligen inget speciellt med förutom att de är tillverkade under namnet Candy Crush, de flesta vet ju vad det är för spel så jag kan nog tänka mig att det såldes nog en del när de kom. Det var nog bara jag som var så pass sen med det hela att jag köpte dem nu, men det ska sägs att de hade aldrig inhandlat om de inte hade varit på REA.

Ljudet är redigt bra i dem, inte det bästa med de är precis lika bra som den varianten av Skullcandy hörlurar jag brukar köpa. Vill man har bättre ljud så får du nog öppna pengapungen något mer och lägga några 100 till, men för mig som använder hörlurar dagligen så är det här bra då de kostar inte så mycket att köpa. Då känns det inte heller så bittert om de skulle gå sönder, finn ju inget sorgligare om man lagt 400 – 500 kr på ett par som sen går sönder för att ljudet bli knastrigt. Det är oftast det som händer mig, tror det beror just för att jag tar dem upp och ner ur fickan så många gånger per dag.
De här sitter bra i öronen, har du väl satt ditt dem så sitter de där.

Så överlag är det här ett par prisvärd hörlurar med skön passform för öronen.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/christer-testar-candy-crush-in-ear-horlurar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

3 Kommentarer på "Christer Testar : Candy Crush In-ear Hörlurar"

avatar
Emmeli Blad Malmros
Gäst

hej läste nånstans att du använder dig av tourn. Det gör jag med men har du tips på hur man kan få in spårningslänken nånstans?

Amanda CL
Gäst

de är snygga också 😉

wpDiscuz