Bloggwork på gång!


Godmorgon mina vänner !
Idag blir det lite bloggwork med Martin på förmiddag, som jag skrev i ett tidigare inlägg så slutar man aldrig jobba när man driver en blogg. Vill man sen leva på den så krävs jättemycket jobb och många timmars jobb dagligen.  Men framförallt så krävs det en massa tålamod, det tar tid att bygga upp ett namn, så om man tror att man ska börja tjäna pengar på en gång så tror man väldigt fel.  Att dra riktlinje är för sin blogg är också viktigt, vilken typ av blogg är det man vill driva.

Vidare under dagen så blir det tvätt, en jädra massa tvätt blir det med två barn. Men som sagt va så är det först lite arbete med Martin.

Vad ska ni göra den här fredagen?

Idag tipsa jag er om bandet Placebo, det här bandet lyssnar jag periodvis jättemycket på. Det är något med deras texter som lockar mig, i

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/bloggwork-pa-gang/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

3 thoughts on “Bloggwork på gång!

  1. Jag ska fika med två vänner i stan snart och sedan åker jag till Hamodi över helgen, men det vet du ju redan efter vår konversation i fb chatten haha 😀 Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *