Bland bäddsätt och serier

IMG_20160526_173406

En ganska händelselös dag idag, jag var på Lidel och köpte nya lakan till sängen , sen har jag mest städat och hållit på här hemma. Passade på att vika den gigantiska högen med tvätt som jag inte orkat ta itu med innan medans jag små chattade med folk på nätet. Jag har jättesvårt att med att vara ledig även om jag behöver det, men det känns så fel på något lustigt sätt. Önskar jag kunde förklara det på ett bättre sätt, men det känns bara lustigt.

Kan skriva några rader om att jag var hemma hos en vän igår och pratade lite om reptilmässan som vi ska gå på lördag, det här är förövrigt samma vän som driver prickblad.se där han lägger upp seriestrippar.  Jag passade på att köpa hans några av hans fanzin , nu har jag alla han tryckt upp och de är signerade så måtte han blir känd så de bli värda lite pengar. Nu ser jag fram emot att åka till Malmö på lördag och kolla på lite reptiler.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/bland-baddsatt-och-serier/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Bland bäddsätt och serier"

avatar
Vännen som tecknar serier
Gäst
Vännen som tecknar serier

Fin hög med fanzine där 🙂

Christer
Gäst

Visst är det , mycket bra är de med 🙂

wpDiscuz