Bland bäddsätt och serier

En ganska händelselös dag idag, jag var på Lidel och köpte nya lakan till sängen , sen har jag mest städat och hållit på här hemma. Passade på att vika den gigantiska högen med tvätt som jag inte orkat ta itu med innan medans jag små chattade med folk på nätet. Jag har jättesvårt att med att vara ledig även om jag behöver det, men det känns så fel på något lustigt sätt. Önskar jag kunde förklara det på ett bättre sätt, men det känns bara lustigt.

Kan skriva några rader om att jag var hemma hos en vän igår och pratade lite om reptilmässan som vi ska gå på lördag, det här är förövrigt samma vän som driver prickblad.se där han lägger upp seriestrippar.  Jag passade på att köpa hans några av hans fanzin , nu har jag alla han tryckt upp och de är signerade så måtte han blir känd så de bli värda lite pengar. Nu ser jag fram emot att åka till Malmö på lördag och kolla på lite reptiler.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Bland bäddsätt och serier

Kommentera