Biotid med dottern

SVJ
Nu var dagen här så vi ska se på film, jag och dottern är tokladdade för det här. Vi ska se Stora Vänliga Jätten, det är en spännande berättelse om en ung flicka från London och en mystisk Jätte som trots sitt skrämmande utseende visar sig vara en vänlig själ som introducerar henne för de underverk och faror som lurar i Jättarnas land. Jag tror det här kan bli intressant både för mig och dottern att titta på, jag är dock lite spänd på att se den här 3D, ska ju även snart se på Legenden om Tarzan och Ghostbusters som jag valt att se i 3D med ..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/biotid-med-dottern/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz