Bilder från när jag tatuerade mig

Resan har varit lång och det har tagit sin tid innan jag blev klar med tatueringen på armen, jag är grymt nöjd med den och ni kommer här nedan se ett galleri på när jag blev tatuerad. Det ska sägas att det är en del bilder som kan se lite läskiga ut då jag blödde en del under tiden han tatuerade mig, men det är inte så farligt som det ser ut. Jag hoppas det kan ge er lite insikt i hur det är att försköna sin kropp med bläck.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/bilder-fran-nar-jag-tatuerade-mig/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Bilder från när jag tatuerade mig"

avatar
zyllah.com
Gäst

Tatueringar är så himla coola, och din var inget undantag. Jag bara längtar tills jag kan fortsätta på den jag börjat med, och göra helt nya. <3

christerholm.nu
Gäst

Tackar , det kommer fler ska du se min resa är inte klar ännu. Vad har du tatuerat in själv då?

amandacarlberg.se
Gäst

kul att få se foton från början till slut 🙂 även fast jag följt resan 😛

christerholm.nu
Gäst

Jepp och det kommer mer bilder , finns en del bilder från andra sittningen med som inte kommit upp.. Tack för att du följer mig 🙂

wpDiscuz