Beställde tre av de starkaste chilisorterna


Igår skrev jag att jag skulle sätta igång min odling med chili så jag tänkte testa dessa på skoj, tror dock inte att det är något att ha men jag vill ändå se om jag kan få dem att växa. Jag kommer att köpa alla tre sorten för att se vilken av dem som är den lättaste att odla, nedan följer en liten info om chilihetta och hur man mäter det.

Styrka:

Ghost Chili Pepper: 1 000 000 SHU
Trinidad Scorpion Pepper: 1 400 000 SHU
Morugan Scorpion pepper: 2 000 000 SHU

*SHU, Scoville Heat Units, är en enhet för att mäta upplevd chilihetta (och annan stark mat). Enheten mäter uppmätt koncentration av ämnet capsaicin. För en jämförelse: Tabascosås (habanero) ligger på cirka 8 000 SHU

Gå in och beställ själv och bli en chilimästare. Alla tre finns nu att beställa på Coolstuff för 31 kr st.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/bestallde-tre-av-de-starkaste-chilisorterna/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Beställde tre av de starkaste chilisorterna"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

vad roligt 😀 hoppas det går bra med dem!

wpDiscuz