Beard Bib är lösningen på problemet!

431aa1e159dc4c51360ea74880775b21Det är ofta som när jag står och rakar mig och jag tänker fan nu får jag rensa avloppet igen från de satans håren som kommer ner , ni vet de där fin små stråna som sätter sig runt i handfatet.
Med Beard Bib blir du kung över både skägg och badrum när du ansar och trimmar helt utan hårspill och stök, visst låter det som en dröm att slippa all den skit som hamnar i handfatet.

Produktbeskrivning.
Få saker är så snygga som ett välvårdat skägg. Och få saker är så osnygga och svårstädade som ditt badrum efter du ägnat dig åt skäggvård. Små, ettriga skäggstrån trillar ner på golvet eller biter sig fast i handfatet och på tvålen. Dessutom är det ju enormt tråkigt att städa hela tiden. Med Beard Bib slipper du stöket och blir kung över både skägg och badrum!

Ta på dig Beard Bib (tänk på den som en snygg mantel du bär framåtvänd) och fäst andra änden på spegeln. Medan du trimmar skägget fångar Beard Bib upp skäggstråna, och när du är klar är det enkelt att hälla av dem i papperskorgen. Vik ihop Beard Bib i sin förvaringspåse så är du och ditt skägg redo för nya äventyr.”

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/beard-bib-ar-losningen-pa-problemet/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *