Att vända negativ energi till positiv energi

IMG_20160802_103409Jag ser mig själv som en väldigt positiv människa men det finns just nu saker i min omgivning som äter energi från mig och jag försöker hitta tillbaka till mig själv igen, det är väl mer att jag behöver lite positiv energi in och mindre negativ energi.

Min första tanke idag var att komma till jobbet och var positiv och energisk men det gick inte så bra som jag hade hoppats så ja la ner det projektet, det slutade med att jag satte mig vid datorn och började skriva lite på ett nyhetsbrev men jag kände att jag behövde gå ut och gå en sväng.

Fördelarna med min arbetsplats är att jag kan just bara ta en sväng och gå när jag vill då de vet om min problematik, sagt och gjort så tog jag med Athena som är min kollegas hund. Det känns alltid lite bättre att ha med henne då man kan prata och på något sett så känns det som de lyssnar trotts att de faktiskt inte förstå vad jag säger, men jag tror dock att hon förstår att jag kände mig låg och lite nere.

Kom tillbaka för en kort stund sen och känner mig faktisk mer posetiv och med lite mer energi, jag orkar ju skriva det här inlägget. .

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/att-vanda-negativ-energi-till-positiv-energi/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Att vända negativ energi till positiv energi"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

hoppas det känns det helt bra snart!
Så skönt när det går att gå ut och rensa huvudet

Christer
Gäst

ja jag gör ju allt för att försöka vända på hela den har negativa spiralen, så tack

wpDiscuz