Att mörklägga eller icke mörklägga

Igår var jag och A och köpte rullgardin till sovrummet, jag lider inte av att det inte finns någon då jag sover som en stock bara jag har somnat men tydligen lyser det in en lampa precis där hon har sin huvudkudde så det blev en resa till Jysk för att köpa en rullgardin.

Nu har jag aldrig satt upp dessa saker utan det här var första gången för mig, men med hjälp av A så gick det ganska smidigt och enkelt att få upp den tycker jag.

Nu ska det inhandlas en till dotterns rum med så även hon kan få det lite mörkt till sommaren.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/att-morklagga-eller-icke-morklagga/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *