Att intresset var så stort!


Godmorgon!
Jag blev så glad nu på morgonen, att intresset var så stort för att bli intervjuad hade jag ju aldrig kunnat föreställt mig. Det är redigt kul och se alla som hade skickat in, har ni nu missat det inlägget så finns det här.

Idag hade jag egentligen tänkt gå på en föreläsning på Nyföretagare Centrum  om finansiering av sitt företag, men tyvärr blev det inställt. Det var tråkigt då jag hade velat lyssna lite på hur man ska gå tillväga med finansiering om nu väljer att löpa hela linan ut att starta eget.

Visst är det skönt att vara egenanställd och slippa allt det här med socialavgifter och bara fokusera på självaste jobbet,men en liten del av mig vill löpa linan ut och blir min egen

Men en så länge finns inte den möjligheten för mig.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

5 tankar om “Att intresset var så stort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *