Att fota är mer än en hobby..

Godmorgon!
Vädret här är inte alls lika bra som det var igår, men det är ändå ett got väder tycker jag. Idag ska jag jobba några timmar sen blir det nog att ta en promenad för att fota lite, det blir allt för lite sådant. Man tar sig inte den tiden att gå ut med kameran och fota, det är tråkigt att det blir så då jag känner mig mer avkopplad med kameran i handen.

Foto: Christer Holm

Igår hade jag den med mig när jag gick till jobbet, lyckades då fånga den här fina hunden på bild innan jag gick hem.

Hoppas ni får en fin dag.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Att fota är mer än en hobby..

  1. Mycket fin bild på en fin hund. Får se om man hinner ut och fota denna veckan, om inget annat får jag ta en pause från bygget i helgen och ta en runda med kameran runt Mörrums ån 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *