Att bli vuxen

12735828_10153924450113571_857686443_nJag inser att jag blir inte yngre och det är inget som bekymrar mig särskilt mycket om det inte hade varit för att omgivningen påpekar hela tiden att man inte kan göra si och så när man är i min ålder. Men vem säger att jag inte kan göra så eller att klä mig på ett visst sätt.  Måste jag klä mig så som samhället tycker jag ska klä mig.  jag är mycket medveten att jag närmar mig 40 och att jag inte alltid beter mig som det. Men vem säger att jag måste vara bete mig på ett visst sätt för att jag börjar komma upp i åldern.

Att bli vuxen är i mina ögon är att kunna göra precis allt det här jag gör, jag kan tatuera mig utan att någon ska påpeka att det är fel, jag ska kunna klä mig på ett sätt som jag trivs utan att få gliringar från andra , passa det inte så titta bort.

Jag är en stolt över den jag är och hur jag har lyckats forma mitt liv.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/att-bli-vuxen/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz