Ännu mer kläder

Ja nu ramlade resten av min paket in och jag är så jävla nöjd med kläderna , byxorna var lite långa men det fixar jag på jobbet. Nu kommer jag inte beställa mer kläder utan kommer att spara mina pengar till  tatueringarna som jag ska hinna göra innan sommaren börjar, det kommer blir ett par till nu ganska snart.

Har jag tänkt över vad jag vill har gaddat?  Jo det vill jag nog säga att jag gjort, det finns inte så mycket att tveka på.  Sen är det ju så jävla snyggt med tatueringar så det är ju sjukt. Kan ärligt säga att jag tycker det är något av det snyggaste jag vet när en kvinna är helt täckt med tatueringar, kan tycka att de kan lämna ansiktet i fred men det gör absolut inget och är inget jag stört mig på om de skulle ha.

 

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera