Ännu en torsdag kommer och går..

Foto: Christer HOlm (Silverforsens Strand)

Godmorgon mina vänner.
Idag är det torsdag och det innebär en dag kvar till helg, visst går veckorna snabbt nu och vi kan känna hur våren närmar sig med en jädra fart.
Vad ska ni göra idag?
Själv ska jag ta det ganska lugnt idag och bara koppla av, ta dagen lite som den kommer. Vet egentligen bara att jag måste städa och plocka lite här hemma. Ska kanske ta in krukorna och börja plantera några av mina frön så att de kommer igång, det är fortfarande lite för kallt för att plantera ute men som sagt va så kan man ju plantera inomhus så länge.

God torsdag på er och även idag bjuder jag på lite härlig musik..

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Ännu en torsdag kommer och går..

  1. Jo dagarna springer iväg, känns som man inte riktigt hänger med.
    Idag har jag själv städat lite, provat burger king och suttit med bloggen. Jag har även passat på att dricka lite kaffe på balkongen och njuta av värmen och solen 🙂

Kommentera