Alltid lika kul när företagen hör av sig

Bild lånad från Google

Är det något jag tycker om så är det när företag vill samarbeta med mig , det händer inte så ofta men när det händer så känns det som mitt bloggande får någon innebörd. Vissa dagar känns det som om jag bara inte orkar det mer, men sen kommer det sådan här saker och då vänder allt och jag får den där kicken för att orka.

Jag älskar att blogga och bloggandet har blivit en del av min livsstil, jag kan på det här sättet förena nytta med nöje. Det är inte så att jag tjänar en massa pengar utan det täcker väl mer eller mindre kostnaden för att driva sidorna, ibland kan jag unna mig något extra men oftast är det en Win-win situation där vi båda får ut nåt av det.

Det är väl lite så jag vill att det ska fungera.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/alltid-lika-kul-nar-foretagen-hor-av-sig/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Alltid lika kul när företagen hör av sig"

avatar
Thiaz
Gäst

Som svar på din fråga om det finns något annat sätt att följa mig på, så ja. Antingen min Facebook sida eller så genom Bloglovin. All sådan information finner du i sådant fall på min blogg 🙂 Ha en fin kväll! // Thiaz

admin
Gäst

Bra det, då följer jag dig där…

Therese
Gäst

Jag tcjer det är roligare med samarbeten där företagen hör av sig till mig 🙂 Man känner sig lite sådär extra speciell ::P

Christer
Gäst

Ja de tär roligt när de hör av sig till en.. 🙂 Det har börjar trilla in en del sådana samarbeten….

wpDiscuz