Äkta eller kopior

Jag gillar muggar och jag gillar udda muggar och koppar, de här kopparna har jag sett innan och jag har noterat dem lite då och då. Men nu råkar jag ha en sådan koppar hemma men nu råkar en del vara äkta och en del är kopior och jag har inte hittat någon information om företaget Siaki som har gjort dem, under de äkta ska det stå Siaki som på bilden.

 

På kopiorna så är det antingen ingen stämpel alls eller så står det AM/63, det jag vet om företaget är att det är från Nederländerna och att det är precis lögn att hitta bilder på just de här muggarna och skålarna.

Jag efterlyser fler muggar av Siaki och då är det den sortens som ni ser på bilden ovanför. Har ni sådan och vill bli av med dem så skriv en kommentar till mig så kontakta jag er omgående. Om de ser ut som nedan så är det kopior.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/akta-eller-kopior/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Äkta eller kopior"

avatar
christerholm.nu
Gäst

ja det är synd att jag inte hittar någon information om dem . 🙁

wpDiscuz