Abstinensen blir bara värre !

Det har varit lite för lite snack om gaddningar nu så vi tar väl en lite genomgång på vad som komma skall för min del, jag har skrivit om det tidigare och det är att jag kommer fortsätta med mina arm och den här gången blir det moln som ska skuggas runt mina motiv.

Skulle du sagt för två år sen att jag skulle sitta och blogga om tatueringar och framförallt att jag skulle bära en ett par stycken själv då hade jag nog sagt att ni är knäppa och titta väldigt dumt på er. Men som många med mig så inser jag vilken drog det är med att tatuera sig, man blir som besatt av det och kan inte sluta tatuera sig.

Man letar nya motiv hela tiden och man försöker hitta en lämplig plats att sätta den, kanske ska man bygga vidare på en gammal eller kanske börjar på en nytt ställe. Det finns inga begränsningar och man jagar vidare hela tiden.

[envira-gallery id=”708″]

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/abstinensen-blir-bara-varre/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz